Spitalul Municipal Campina

$1

Views Views

30878

Like Like

27

Shout Shout

17

Shopping card Shopping card Bookmark Bookmark

*All prices are excl. regional VAT and taxes

În data de 14.08.2017,fiica mea Jitaru Andra-Maria,în vârstă de 11 ani, a fost internată la Spitalul Municipal Campina,datorita unor complicații apărute în urma unei alergii.Internarea s-a făcut la sectia de pediatrie a spitalului. Datorita unor motive independente de voința mea,n-am putut fi prezenta la spital pentru a fi alături de fiica mea. În schimb,a fost prezent sotul meu,care a rămas peste noapte alături de copil,cu încuviințarea medicului de garda.
În ziua de 15.08.2017,soțul meu a dorit sa rămână ,în continuare,alături de copil dar acest lucru i-a fost interzis de către asistenta sefa,Nan Georgeta,care pe un ton nu tocmai politicos l-a poftit afară pe soțul meu invocând legi sau regulamente care interzice ca tatii sa poată rămână alături de copiii lor în spital,și doar mama copilului poate rămâne alături de acesta.

Time posted: 25.08.2017
Size: 1152 x 1536pixels, 0.09 Mb

Comments

Sandu JACOB Pai la naștere nu pot asista bărbații , pe la noi , îmi place sistemul USA unde zice adevarul in fata : “ Mai aveți de trăit o luna “

Mar 11, 19:47

Catalin M Paiu trist!

Oct 24, 21:59

How does the pricing work?

It is completely in the hands of the user to set up the price of the content, that said, we are working on an automatic pricing guide based on the market and tendencies. We believe it should be fair, not free. You can always change it, if negotiating with a buyer.
Here are a few examples on previously sold content.

View all media

Create your free account in seconds

Sign up

Already have an account? Sign in

Iphone x mockups